Dagvangst 27 februari 2021 (eerste jaargangen Computer Idee)

Februari 2021 kwam ik een Marktplaats-advertentie tegen met het bericht dat deze eerste jaargangen van Computer Idee gratis af te halen waren in Rotterdam. In de overtuiging dat er allang iemand gereageerd had en de tijdschriften opgehaald had reageerde ik voor de zekerheid. Het bleek dat niemand nog de tijdschriften had opgehaald. Voor de zekerheid vroeg ik de verkoper nog of het klopte dat de tijdschriften gratis aangeboden werden, dit bleek het geval dus hebben we meteen een afspraak gemaakt.

De verkoper vertelde destijds een abonnement te hebben gehad op Computer Idee om een bekend te raken met computers in een toen steeds digitaler wordende wereld. Hoe langer de verkoper lid was van Computer Idee hoe vaker het voorkwam dat tijdschriften nog in het plastic in een doos belandden. Er zitten daarom ook redelijk wat tijdschriften tussen die nooit uit de folie zijn gehaald, ongelezen dus. Net als mij verbaasde de verkoper zich overigens ook dat er niet meer mensen gereageerd hadden op zijn advertentie.

Na een minuutje of 20 te hebben bijgepraat met de verkoper, die moest ruimen vanwege een renovatie van zijn huis (Rotterdam Feyenoord) kreeg ik ook nog een ouderwetse pieper mee, deze heeft een mooi plekje in een van de vitrines gekregen.

0 0 votes
Article Rating

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments